Bestil tid

Du kan booke tid online her 
Du kan også bestille tid ved at kontakte mig på telefon 3131 0199 eller mail info@curax.dk

Retningslinjer ved afbud

Du bedes melde afbud på telefon 3131 0199 senest 24 timer før din aftale.
Ved afbud senere end 24 timer før aftalen betales et gebyr på 50 % af honoraret.
Ved afbud senere end fire timer før aftalen betales hele honoraret, det gælder naturligvis også manglende afbud/udeblivelse.

Rabatmulighed

Som medlem af Alzheimerforeningen eller Parkinsonforeningen får du 100 kr. rabat pr. session. Husk at oplyse om medlemskab når du booker tid. Rabatten gælder ikke hvis du benytter dig af tilskud fra Sygeforsikring Danmark eller anden privat sundhedsforsikring (se også nedenfor).

Muligheder for tilskud

Klinikken har ikke ydernummer, dvs. du kan ikke benytte en lægehenvisning og få tilskud fra den offentlige sygesikring. Der er dog mulighed for at få tilskud fra private sundhedsforsikringer, fx Sygeforsikring Danmark, se evt. mere på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp. Jeg har mulighed for at hjælpe med indberetning til Danmark, så husk at oplyse om medlemskab når du booker tid. Mange har også en sundhedsforsikring via deres arbejdsgiver. Du kan dog ikke være sikker på at en sundhedsforsikring kan benyttes, så du skal altid selv undersøge hos dit forsikringsselskab, om kan få tilskud til et forløb hos mig.

Betaling

Betaling foregår umiddelbart efter en session via MobilePay eller med bankoverførsel jf. faktura.
Hvis du benytter Sygeforsikring Danmark eller anden sundhedsforsikring, skal du i første omgang selv betale for sessionen. Refusion fra Danmark indberettes direkte via klinikken, hvorefter du modtager refusion. Ved andre sundhedsforsikringer skal du selv sørge for at videresende information til dit forsikringsselskab for at få refusion.

Andre formelle forhold

Som autoriseret psykolog arbejder jeg under psykologloven i Danmark og af de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Desuden overholdes GDPR lovgivningen naturligvis.
Det betyder bl.a. at jeg arbejder under tavshedspligt og har journalføringspligt. Du får oplysninger om dette ved den første samtale, og du er selvfølgelig altid velkommen til at stille yderligere spørgsmål.