Til private

Samtaleforløb

Jeg tilbyder individuelle samtaler, samtaler med to personer (par eller andre relationer) og familier. 

Af forskellige årsager kan man have vanskeligt ved at komme i klinikken. Jeg tilbyder derfor også samtaler i hjemmet og online. Dit forløb kan også være en kombination af besøg i klinik/i hjemmet og online. Kontakt mig hvis du ønsker hjemmebesøg eller online forløb. Bemærk at der ved hjemmebesøg er tillæg.

Pårørendegrupper

Jeg tilbyder også pårørendegrupper. Grupperne er små og matchet efter livssituation og behov  (fx alder og sygdomssituation). Jeg har også tilbud til pårørende til personer med sjældne demenssygdomme – Frontotemporal demens og PCA/posterior cortikal atrofi. Kontakt mig for mere information.

Min klinik ligger centralt i Lyngby, se nærmere under kontakt og information om klinikken

Priser
  • Individuel samtale (50 minutter): 1200 kr.
  • Klippekort: 5 individuelle samtaler 4800 kr. Vilkår: skal benyttes indenfor 3 måneder og kan ikke benyttes i kombination med rabatmulighed eller sundhedsforsikring. Du kan bestille tid til individuel samtale – så aftaler vi vedrørende klippekort ved første samtale.
  • Konsultation for to personer (par/andre pårørende relationer) (70 minutter): 1600 kr.
  • Familie konsultation (max 4 personer – ved andre ønsker kontakt klinikken) (90 minutter): 1800 kr.
  • Pårørendegruppe – kontakt mig for rammer og pris.

Bestil tid

Du kan booke tid online her på hjemmesiden – bestil tid

Du kan også bestille tid ved at kontakte mig på telefon 3131 0199 eller mail info@curax.dk

Rabatmulighed

Som medlem af Alzheimerforeningen eller Parkinsonforeningen får du 100 kr. rabat pr. session. Husk at oplyse om medlemskab når du booker tid. Rabatten gælder ikke hvis du benytter dig af tilskud fra Sygeforsikring Danmark eller anden privat sundhedsforsikring (se også nedenfor).

Muligheder for tilskud

Klinikken har ikke ydernummer, dvs. du kan ikke benytte en lægehenvisning og få tilskud fra den offentlige sygesikring.

Der er dog mulighed for at få tilskud fra private sundhedsforsikringer, fx Sygeforsikring Danmark, se evt. mere på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp . Jeg har mulighed for at hjælpe med indberetning til Danmark, så husk at oplyse om medlemskab når du booker tid. Mange har også en sundhedsforsikring via deres arbejdsgiver. Du kan dog ikke være sikker på at en sundhedsforsikring kan benyttes, så du skal altid selv undersøge hos dit forsikringsselskab, om du kan få tilskud til et forløb hos mig.

Betaling

Betaling foregår umiddelbart efter en session via MobilePay eller med bankoverførsel jf. faktura.

Hvis du benytter Sygeforsikring Danmark eller anden sundhedsforsikring, skal du i første omgang selv betale for sessionen. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, indberettes anmodning om refusion direkte via klinikken, og du modtager herefter refusion. Ved andre sundhedsforsikringer skal du selv sørge for at videresende information til dit forsikringsselskab for at få refusion.

Retningslinjer ved afbud

Du bedes melde afbud på telefon 3131 0199 senest 24 timer før din aftale.

Ved afbud senere end 24 timer før aftalen betales et gebyr på 50 % af honoraret.

Ved afbud senere end fire timer før aftalen betales hele honoraret, det gælder naturligvis også ved manglende afbud/udeblivelse.

Andre formelle forhold

Som autoriseret psykolog arbejder jeg under psykologloven i Danmark og af de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Desuden overholdes GDPR lovgivningen naturligvis.

Det betyder bl.a. at jeg arbejder under tavshedspligt og har journalføringspligt. Du får oplysninger om dette ved den første samtale, og du er selvfølgelig altid velkommen til at stille yderligere spørgsmål.